Escola de Cultura de Pau
CatalanEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)
FacebookTwitter
Anuaris


L’ECP edita l'Anuari de Processos de Pau, que analitza l'evolució de les negociacions de pau en el transcurs de l'any, i Alerta ! Informe sobre conflictes, drets humans i Construcció de Pau. L'edició en anglès de tots dos anuaris és distribuïda a nivell internacional per l'editorial britànica Pluto Press. Entre 2006 i 2009 l’ECP va publicar l'Anuari DDR sobre processos de desarmament, desmobilització i reintegració d'ex combatents.


Anuari de Processos de Pau

Imagen
Editat des de 2006, l'Anuari de Processos de Pau analitza els processos de negociació més significatius que han tingut lloc durant l'any. El seu autor, Vicenç Fisas, és director de l’ECP. 
Alerta!

alertae
Editat des de 2001, Alerta ! Informe sobre conflictes, drets humans i Construcció de Pau, analitza l'estat del món a partir de quatre eixos temàtics: els conflictes armats, les situacions de tensions, els processos de pau i la perspectiva de gènere. La publicació també identifica factors de risc i alerta preventiva de cara al futur, així com oportunitats per a la construcció de pau i la transformació de conflictes. Disponible en castellà i anglès i també en català en edicions anteriors.
Anuari DDR

Imagen
[ Arxiu ] Editat entre 2006 i 2009, l'Anuari DDR va centrar la seva anàlisi en l'evolució dels programes de desarmament, desmobilització i reintegració d'ex combatents en el món amb una periodicitat anual. Disponible en anglès, castellà i català.


 

Plaça del Coneixement - Edifici MRA (Mòdul Recerca A), UAB, 08193 Bellaterra, España - Tel. (+34) 93 586 88 42 
    Fax. (+34) 93 581 32 94 - escolapau@uab.cat