Escola de Cultura de Pau
CatalanEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)
FacebookTwitter


7. Professorat


Alija, Rosana. Professora de Dret Internacional Públic a la Universitat de Barcelona.Ardila, Dorys. Jurista especialitzada en Dret Internacional Humanitari. Ex Investigadora del projecte Colòmbia de l'Escola de Cultura de Pau. Investigadora Associada de l'Escola.Armadans, Jordi. Llicenciat en Ciències Polítiques. Director de Fundipau.

Barbeito, Cécile. Llicenciada en Ciències Polítiques. Investigadora del Programa d'Educació per a la Pau de l'Escola de Cultura de Pau i coordinadora de la Diplomatura de Postgrau sobre Cultura de Pau.Barudy, Jorge. Neuropsiquiatra i terapeuta familiar xilè. Fundador del centre EXIL a Bèlgica (centre mèdic psicosocial per a refugiats polítics i víctimes de la tortura). Director de l’Institut de Formació i Investigació-Acció sobre les Conseqüències de la Violència i la Promoció de la Resiliència (IFIV).

Caireta, Marina. Investigadora del Programa d'Educació per la Pau, Escola de Cultura de Pau.Fisas, Vicenç. Director de l'Escola de Cultura de Pau, i titular de la Càtedra UNESCO sobre Pau i Drets Humans de la UAB. Doctor en Estudis sobre la Pau (Universitat de Bradford). Premi Nacional Drets Humans 1988. Autor de diversos llibres sobre desarmament, conflictes, investigació per a la pau, comerç d'armes i processos de pau.

Giró, Xavier. Professor de Periodisme Polític de la UAB. Director del grup d’investigació Observatori de la Cobertura de Conflictes (OCC) i codirector de la diplomatura de postgrau ‘La comunicació dels conflictes i la Pau’.

Grasa, Rafael. Professor de relacions internacionals de la UAB. President de l’ICIP (Institut Català Internacional per la Pau).

Guillén, Aida. Investigadora de l'Institut de Drets Humans de Catalunya. Vicepresidenta de la Federació Catalana d'ONG's per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament.

Herzbolheimer, Kristian. Investigador per la pau de Conciliation Resources. Ex investigador del programa de Processos de Pau de l’Escola de Cultura de Pau.

Izquierdo, Mª Jesús. Professora de Sociologia de la UAB. Autora de diversos llibres sobre qüestions de gènere i de l'anàlisi feminista de la desigualtat de gènere.

Izquierdo, Ferran. Professor de Relacions Internacionals de la UAB.

Martín Beristain, Carlos. Metge especialista en Educació per a la Salut. Coordinador a Guatemala del Projecte interdiocesà per a la Recuperació de la Memòria Històrica. Autor de diversos llibres sobre l’impacte psicosocial i la reconciliació en societats dividides. Coordinador del Màster sobre Salut Mental a Situacions de violència política i catàstrofes (Universitat Complutense de Madrid), i col·laborador de les Brigades Internacionals de Pau.

Martínez Guzmán, Vicent. Catedràtic de Filosofia de la Universitat Jaume I de Castelló. Titular de la Càtedra UNESCO de Filosofia de la Pau en aquesta Universitat. Autor de diversos llibres sobre filosofia de la pau. Director del Màster d'estudis sobre Pau i Desenvolupament de la Universitat Jaume I.

Nogueres, Ana. Educadora. Tècnica del Programa de Suport a la 
prevenció de la delinqüència juvenil y mediació reparadora del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Oliveres, Arcadi.(Departament d’Economia Aplicada de la UAB. President de Justícia i Pau).

Pozo, Alejandro. Investigador sobre pau i conflictes al Centre d’Estudis per la Pau JM Delàs de la Fundació Justícia i Pau. Redondo, Gema. Màster en Relacions Internacionals i Comunicació. Investigadora Associada del programa de Rehabilitació post bèl·lica i del projecte Filipines de l'Escola de Cultura de Pau. Diplomada en Assistència Humanitària per la Universitat de Ginebra.

Rios, Paul. Coordinador de Lokarri, xarxa ciutadana per l'Acord i la consulta al País Basc.Royo, Josep Mª. Màster en Relacions Internacionals i Integració Europea. Llicenciat en Ciències Polítiques. Investigador del programa sobre conflictes i construcció de pau de l'Escola de Cultura de Pau.

Ruíz-Giménez, Itziar. Ex presidenta de la secció espanyola d'Amnistia Internacional. Llicenciada en Dret i Ciències polítiques. Professora de Relacions Internacionals i Estudis Africans a la
Universitat Autònoma de Madrid.

Saura, Sandra. Professora del Centre d’Investigació Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) de la UAB.

Selva, Marta. Professora del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB, cofundadora de la cooperativa Drac Màgic i ex presidenta de l'Institut Català de les Dones.

Urgell, Jordi. Màster en Relacions Internacionals i Integració Europea. Llicenciat en Ciències Polítiques. Sotsdirector de la Escola de Cultura de Pau. Investigador del Programa de Conflictes i Construcció de Pau.

Urrutia, Pamela. Màster en Relacions Internacionals. Llicenciada en Ciències de la Comunicació amb postgrau en Comunicació de Conflictes i Pau. Investigadora del Programa de Conflictes i Construcció de Pau de l'Escola de Cultura de Pau.Valencia, Hernando. Doctor en Dret per la Universitat de Yale. Ex procurador de Drets Humans a Colòmbia. Ex Secretari Executiu Adjunt de la Comissió Interamericana de Drets Humans. Professor de Drets Humans a la Universitat de Syracuse a Madrid. Membre de l'Associació Espanyola de Dret Internacional dels Drets Humans.

Vidal, Carles. Licenciat en periodisme. Ex investigador del programa d’educació de l’Escola de Cultura de Pau de la UAB. Autor, actor i guionista, ha format grups de joves i adults en teatre com a intervenció social i de l’oprimit a Espanya, Nicaragua i Argentina.

Vidal, Santiago. Magistrat, professor de Dret. Professor de l’Escola de Policia de Catalunya.

Villellas, Ana. Màster en Política Internacional i Europea. Llicenciada en Ciències de la Comunicació. Investigadora del Programa de Conflictes i Construcció de Pau de l'Escola de Cultura de Pau.


v Villellas, María. Màster en Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania. Llicenciada en Ciències Polítiques. Investigadora del Programa sobre Conflictes i Construcció de Pau de l'Escola de Cultura de Pau. Especialista en l'anàlisi de la dimensió de gènere en la construcció de la pau.


 
imdiplomatura
Plaça del Coneixement - Edifici MRA (Mòdul Recerca A), UAB, 08193 Bellaterra, España - Tel. (+34) 93 586 88 48 
    Fax. (+34) 93 581 32 94 - escolapau@uab.cat