Escola de Cultura de Pau
  Escola de Cultura de Pau
CatalanEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)
FacebookTwitter

dins del web
DOCÈNCIA

Fonaments de l’educació i la investigació per la PAU Anàlisi de les violències, els CONFLICTES armats i els processos de pau al món TRANSFORMACIÓ de conflictes i construcció de pau amb metodologia socioafectiva i perspectiva de gènere.
Més informació


PUBLICACIONS
Dones, Pau i Seguretat
Informe que analitza el paper de la UE i d'altres terceres parts en la promoció de l'agenda de gènere, pau i seguretat en els processos de mediació i diàleg. Publicació del projecte Whole-of-Society Conflict Prevention and Peacebuilding (WOSCAP).


EDUCACIÓ PER A LA PAU

Nou informe de l'Observatori de llibres de text sobre la didàctica de les ciències socials des d'una perspectiva de pau en els llibres de 3r d'ESO (edicions 2007, 2015, 2016).


PUBLICACIONS

Anàlisis de les exportacions europees a països en conflicte armat i tensió són dos informes del Centre Delàs d’Estudis per la Pau i l'Escola de Cultura de Pau que analitzen les exportacions d'armament de la UE a països en conflicte armat i tensió.
ARTICLES I ANÀLISI

 


  • Anuari que analitza els processos i les negociacions de pau al món, identifica tendències i facilita una mirada comparativa entre els diferents escenaris. També ofereix informació sobre els processos de diàleg des d’una perspectiva de gènere. (en castellà).  • Ofereix una radiografia de les tendències i dinàmiques a nivell mundial pel que fa a les característiques i evolució dels conflictes armats, les tensions i la dimensió de gènere en la construcció de pau (en castellà).

PUBLICACIONS

Guia didàctica que analitza els impactes específics dels conflictes en la població LGTBI així com el paper de les organitzacions LGTBI en la construcció de pau

PROJECTE H2020


L'ECP participa en el projecte Whole-of-Society Conflict Prevention and Peacebuilding (WOSCAP), que busca enfortir les capacitats de la UE en prevenció de conflictes i construcció de pau. Finançat pel programa europeu Horizonte 2020.
BUTLLETÍ ECP
Gènere i pau

Publicació bimensual de seguiment de l'agenda d'activitats, articles i documentació editada, presència als mitjans de comunicació i altres activitats rellevants que realitza l'ECP.
Veure més

Plaça del Coneixement - Edifici MRA (Mòdul Recerca A), UAB, 08193 Bellaterra, Espanya
Tel. (+34) 93 586 88 48 - Fax. (+34) 93 581 32 94 - escolapau@uab.cat