Escola de Cultura de Pau
CatalanEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)
FacebookTwitter
Publicacions


L'Escola de Cultura de Pau elabora publicacions en l'àmbit de la investigació per la pau, la construcció de pau, l'anàlisi dels conflictes i els processos de pau, els drets humans, l'educació per a la pau i la dimensió de gènere vinculada a aquestes temàtiques.


Anuaris

Imagen
L’ECP edita l'Anuari de Processos de Pau, que analitza l'evolució de les negociacions de pau en el transcurs de l'any, i Alerta!Informe sobre conflictes, drets humans i Construcció de Pau.
Llibres

alertae
Els títols publicats per l’ECP abasten temes com la construcció de pau, els processos de pau, el desarmament, l'educació per a la pau , la responsabilitat social corporativa , les empreses i els drets humans , l'art i la pau , entre d'altres.
Quaderns Construcció de Pau

Imagen
Els Quaderns de Construcció de Pau és una col•lecció que té per objectiu difondre i apropar al públic interessat les investigacions que l’ECP realitza en l'àmbit de la construcció de pau.
Informes i articles

alertae
Recull de les anàlisis d'actualitat i temàtiques elaborades per l’equip de l’ECP.
Observatoris

Imagen
A partir del seguiment i anàlisi de l'actualitat internacional, els observatoris de l’ECP destaquen fets rellevants a nivell mundial en matèria de conflictes, construcció de pau i justícia transicional (Periodicitat mensual).
Baròmetre

alertae
El Baròmetre és una publicació editada en castellà que analitza els esdeveniments ocorreguts al món al llarg de cada trimestre en funció de tres eixos temàtics: conflictes armats, situacions de tensió i processos de pau.
Gènere i pau

Imagen
Gènere i pau és una publicació trimestral que ofereix informació i anàlisi de l'agenda internacional sobre dones, pau i seguretat amb especial èmfasi en l'impacte de gènere dels conflictes armats i les iniciatives de construcció de pau liderades per dones o amb perspectiva de gènere.
Base de dades

Imagen
La Base de Dades de Conflictes i Construcció de Pau és una eina que pretén contribuir al seguiment i anàlisi de la conflictivitat internacional. Aquest instrument ofereix informació sobre uns quaranta conflictes armats actius al món, prop de setanta situacions de tensió i una quinzena de negociacions de pau, incloent de manera específica la dimensió de gènere en aquests contextos.
Recursos pedagògics

alertae
L’ECP ofereix un Banc de Recursos d’activitats didàctiques i diverses guies didàctiques sobre temes vinculats a l’educació per la paul’educació en el conflicte, l’educació intercultural i l’educació per comprendre el món.
Butlletins

Imagen
L’ECP publica i ha publicat al llarg de la seva història diverses publicacions periòdiques d’anàlisi de temàtiques específiques relacionades amb conflictes, drets humans i construcció de pau.
 

Plaça del Coneixement - Edifici MRA (Mòdul Recerca A), UAB, 08193 Bellaterra, España - Tel. (+34) 93 586 88 42 
    Fax. (+34) 93 581 32 94 - escolapau@uab.cat