Escola de Cultura de Pau
CatalanEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)
FacebookTwitter
Anuaris

Alerta!

alertae
Editat des de 2001, Alerta ! Informe sobre conflictes, drets humans i Construcció de Pau, analitza l'estat del món a partir de quatre eixos temàtics: els conflictes armats, les situacions de tensions, els processos de pau i la perspectiva de gènere. La publicació també identifica factors de risc i alerta preventiva de cara al futur, així com oportunitats per a la construcció de pau i la transformació de conflictes. Disponible en castellà i anglès i també en català en edicions anteriors.
Negociacions de pau 2018

alertae
Publicat des de 2018, l’anuari Negociacions de pau. Anàlisi de tendències i escenaris analitza els processos de pau al món, identifica tendències i facilita una mirada comparativa dels diferents escenaris. També analitza la evolució des processos de pau des d’una perspectiva de gènere. Negociacions de pau. Anàlisi de tendències i escenaris està disponible en castellà i anglès.
Anuari DDR

Imagen
Editat entre 2006 i 2009, l'Anuari DDR va centrar la seva anàlisi en l'evolució dels programes de desarmament, desmobilització i reintegració d'ex combatents en el món amb una periodicitat anual. Disponible en anglès, castellà i català.
Anuario de Procesos de Paz

Imagen
Editat entre 2006 i 2016, l'Anuari de Processos de Pau analitza els processos de negociació més significatius que han tingut lloc durant l'any. El autor: Vicenç Fisa.
 

Plaça del Coneixement - Edifici MRA (Mòdul Recerca A), UAB, 08193 Bellaterra, España - Tel. (+34) 93 586 88 42 
    Fax. (+34) 93 581 32 94 - escolapau@uab.cat