Escola de Cultura de Pau
CatalanEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)
FacebookTwitter
Diplomatura de Posgrado de cultura de paz
Presentació
La diplomatura sobre Cultura de Pau de l’Escola de Cultura de Pau (ECP) de la Universitat Autònoma de Barcelona inicia el seu camí el 1999. L'Escola de Cultura de Pau es va crear aquell mateix any amb el propòsit de treballar per la cultura de pau, els drets humans, l'anàlisi de conflictes i dels processos de pau, l'educació per la pau, el desarmament i la prevenció dels conflictes armats, així com la dimensió de gènere en la construcció de la pau.
L'objectiu d'aquest postgrau és formar professionals en l'àmbit de la cultura i la construcció de la pau. La diplomatura sobre Cultura de Pau aporta coneixements teòrics i pràctics sobre educación per la pau, cultura de pau i transformació de conflictes a nivell micro (relacions interpersonals). Per altra banda també s’aprofundeix en l'anàlisi dels conflictes armats internacionals i els processos de pau, la participació de la societat civil en la construcció de la pau, els drets humans, l’ecofeminisme i la dimensió de gènere en els conflictes i la construcció de la pau. En aquest postgrau s'han format fins a la data més de 700 persones de diferents països i trajectòries acadèmiques i professionals.
La diplomatura té una càrrega lectiva de 30 crèdits ECTS, que corresponen a 750 hores, de les quals 250 són lectives i 500 de treball autònom. S'estructura en tres blocs: Fonaments de l'educació i la investigació per la pau; Anàlisi dels conflictes armats i altres violències; i Construcció de la pau. Pots trobar informació addicional aquí. Compta amb la participació d'experts i acadèmics de reconegut prestigi, que podràs trobar aquí. La diplomatura ofereix, a més a més, la possibilitat de realitzar pràctiques reconegudes en diferents entitats de l’àmbit de pau o amb diferents programes de l'ECP.
Esperem que aquesta proposta formativa sigui del vostre interès.
 

Plaça del Coneixement - Edifici MRA (Mòdul Recerca A), UAB, 08193 Bellaterra, España - Tel. (+34) 93 586 88 42 
    Fax. (+34) 93 581 32 94 - escolapau@uab.cat