Escola de Cultura de Pau
CatalanEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)
FacebookTwitter
Observatoris


A partir del seguiment i anàlisi de l'actualitat internacional, els observatoris de l’ECP identifiquen fets destacats en matèria de conflictes construcció de pau i justícia transicional. Disponibles en línia, els observatoris s'actualitzen amb una periodicitat mensual. Un mapa interactiu permet accedir a la informació de diversos països.


Justícia Transicional

Imagen
L'observatori realitza un seguiment dels processos de justícia transicional en societats que tenen un passat d'abusos en matèria de drets humans o que enfronten, o han enfrontat conflictes armats, així com també dels estats en els que els abusos estan relacionats amb els seus règims polítics.
Conflictes

alertae
L'observatori és una eina que contribueix a l'anàlisi i comparació de les formes de violència contemporànies als conflictes armats i crisis sociopolítiques en curs. La informació inclou esdeveniments relacionats amb dinàmiques del conflicte (enfrontaments , víctimes , desplaçaments forçats , militarització , desarmament , entre d'altres) , així com també a les tendències en un determinat país o regió.
Processos de pau

alertae
L'observatori és una eina que contribueix a l'anàlisi i comparació de les negociacions de pau en curs i altres iniciatives de construcció de pau que tenen lloc en molts països del món. La informació inclou esdeveniments relacionats amb negociacions de pau, especialment sobre qüestions com ara la signatura d'acords de pau, les negociacions formals o en fase exploratòria, la participació de les dones i la societat civil en aquestes converses o bé les iniciatives diplomàtiques endegades per Governs, organismes internacionals o d’altres persones o bé organitzacions per tal de resoldre els conflictes a través del diàleg.
 

Plaça del Coneixement - Edifici MRA (Mòdul Recerca A), UAB, 08193 Bellaterra, España - Tel. (+34) 93 586 88 42 
    Fax. (+34) 93 581 32 94 - escolapau@uab.cat