caenes

Conflictes i Construcció de Pau

Descripció del programa

L’equip del Programa de Conflictes i Construcció de Pau (PCCP) realitza un seguiment i anàlisi en matèria de conflictes armats, situacions de tensió, gènere i construcció de pau. El programa analitza conflictes armats i situacions de tensió que tenen lloc a l’Àfrica, Àsia, Amèrica, Europa i Orient Mitjà. Seguint aquestes línies temàtiques i geogràfiques, el programa desenvolupa projectes d’investigació, publicacions periòdiques i no periòdiques, consultories, docència, investigacions en terreny i activitats de sensibilització.

Una de les publicacions més destacades del programa és l’anuari Alerta! Informe sobre conflictes, drets humans i construcció de pau, que el PCCP elabora des de l’any 2001. Una altra de les publicacions destacades que realitza el programa és l’anuari Negociacions de pau. Anàlisi de tendències i escenaris.

Les investigadores i els investigadors del PCCP també realitzen tasques de consultoria, participen com a docents en diversos espais acadèmics, entre ells el Postgrau en Cultura de Pau de l’ECP; i col·laboren amb diferents mitjans de comunicació en l’anàlisi de temes vinculats a l’actualitat.

Equip
Iván Navarro Milián
Iván Navarro Milián

Josep Maria Royo Aspa
Josep Maria Royo Aspa

Jordi Urgell García
Jordi Urgell García
Investigador i sotsdirector de l’Escola de Cultura de Pau
jordi.urgell@uab.cat

Pamela Urrutia Arestizabal
Pamela Urrutia Arestizábal

Ana Villellas Ariño
Ana Villellas Ariño
Investigadora
ana.villellas@uab.cat

María Villellas Ariño
María Villellas Ariño