Escola de Cultura de Pau
  Escola de Cultura de Pau
CatalanEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)
FacebookTwitter

dins del web
DOCÈNCIA

Fonaments de l’educació i la investigació per la PAU Anàlisi de les violències, els CONFLICTES armats i els processos de pau al món TRANSFORMACIÓ de conflictes i construcció de pau amb metodologia socioafectiva i perspectiva de gènere.
Més informació


WEB
Dones, Pau i Seguretat
Web elaborada conjuntament per l’ECP i la Lliga dels Drets dels Pobles amb l’objectiu de donar a conèixer l’agenda dones, pau i seguretat per promoure la seva plena implementació i sensibilitzar sobre la seva importància per a la construcció d’una pau sostenible i inclusiva amb perspectiva de gènere.


EDUCACIÓ PER A LA PAU

Nou informe de l'Observatori de llibres de text sobre la didàctica de les ciències socials des d'una perspectiva de pau en els llibres de 3r d'ESO (edicions 2007, 2015, 2016).


PUBLICACIONS
Gènere i pau
Informes elaborats conjuntament per l’ECP i el Centre Delàs d’Estudis per la Pau que examinen els conflictes i l’inestabilitat política que pateixen la República Democràtica del Congo i la República Centreafricana, en el marc d’un projecte amb el suport de l’ACCD.
ARTICLES I ANÀLISI

 


  • Ofereix una radiografia de les tendències i dinàmiques a nivell mundial pel que fa a les característiques i evolució dels conflictes armats, les tensions i els processos de pau, com també la dimensió de gènere en la construcció de pau (en castellà).

BASE DE DADES

Aquest instrument ofereix informació sobre una quarantena conflictes armats actius al món, més de setanta situacions de tensió i una trentena de negociacions de pau, incloent de manera específica la dimensió de gènere d'aquests contextos.
PROJECTE H2020


L'ECP participa en el projecte Whole-of-Society Conflict Prevention and Peacebuilding (WOSCAP), que busca enfortir les capacitats de la UE en prevenció de conflictes i construcció de pau. Finançat pel programa europeu Horizonte 2020.
BUTLLETÍ ECP
Gènere i pau

Publicació bimensual de seguiment de l'agenda d'activitats, articles i documentació editada, presència als mitjans de comunicació i altres activitats rellevants que realitza l'ECP.
Veure més
Taller Creativitat i conflicte.
25 de juliol, 16:00 a 20:00
Per Neus Bartrolí i Marina Caireta

Taller adreçat a 36 monitors/es dels campaments urbans d’agost que el projecte Baobab realitza per infants de Barcelona. Els tallers estan impulsats per l’IMEB (Ajuntament de Barcelona).

Més informació aquí Veure BUTLLETÍ DE L'ECP, Núm. 49, Març-Abril 2017

Plaça del Coneixement - Edifici MRA (Mòdul Recerca A), UAB, 08193 Bellaterra, Espanya
Tel. (+34) 93 586 88 48 - Fax. (+34) 93 581 32 94 - escolapau@uab.cat