Escola de Cultura de Pau
  Escola de Cultura de Pau
CatalanEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)
FacebookTwitter

dins del web
Educar per la pau, organitzar centres constructors de pau.
diumenge, 20 de maig de 2012 10:18

Marina Caireta, Investigadora de l'Escola de Cultura de Pau, Universitat Autònoma de Barcelona.
Revista Àmbits de psicopedagogia, nº35, estiu 2012.

No hi ha dubte que tothom vol la pau. Construir la pau és un repte col•lectiu en el qual tots i totes hem de participar, per això cada persona és important. Educar persones capaces d’aportar a la construcció d’una cultura de pau, tan des dels seus coneixements, com des de la seva actitud i habilitats és bàsic. Podríem dir que la persona és la unitat de treball en aquesta matèria. Aquest és el nostre punt de partida.

Alhora, no podem perdre de vista que les persones són modelades pel context on creixen i viuen, per l’entorn on es troben immerses. És a dir, per educar per la pau és imprescindible garantir entorns on es donin unes condicions desitjades i planificades afavoridores d’aquesta.

Veure pdf
 


Jornada de Diàleg sobre Drets Humans i Asil.
14 de desembre
Horari: 10.00 - 13.00
Per Pamela Urrutia

El proper 14 de desembre la UAB acollirà la “Jornada de Diàleg sobre Drets Humans i Asil". La investigadora de la ECP Pamela Urrutia participarà en aquesta activitat per parlar de "Síria, impactes del conflicte i iniciatives de pau amb mirada de gènere". La jornada s’emmarca en la iniciativa #UniversitatsRefugi i en la campanya #CasaNostraCasaVostra.

Més informació aquí